Stankoverlast


Stank overlast? Rioolstank in uw bedrijf of woning is een alarmbel. Stankoverlast is niet alleen vervelend, maar het duidt vaak op een rioleringsprobleem. Wij sporen de oorzaak snel op en repareren of vervangen de beschadigde of slecht functionerende onderdelen. Een stinkend riool moet zo snel mogelijk worden verholpen.

Ontluchtingsproblemen bij stankoverlast

Wanneer er water in uw rioolleiding komt, moet er lucht uit. Ieder pand heeft daarvoor een ontluchtingssysteem. Soms ontstaan er problemen in dat systeem, waardoor er een bubbelend geluid uit uw wc kan komen en stank de ruimte binnendringt.

Een beschadigd riool zorgt voor stankoverlast

Stankoverlast uit uw riool kan ook komen door een beschadiging in het riool. Door breuken of scheuren loopt er vocht uit de leidingen. In het ergste geval loopt het vocht uw kelder of kruipruimte, met een penetrante lucht en vochtproblemen als gevolg.

Een stinkend riool: de oplossing is dichtbij

Monteurs van Joop Kuipers sporen het probleem in no-time op met een rookgenerator. Daarna herstellen we vakkundig de schade. Zo hebt u minimale stank overlast en bent u snel weer voorzien van een werkende afvoer.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


Stank overlast
Camera inspectie