riool ontstoppen

Op zoek naar een rioolontstopper in Borne?

Bel direct met 05 46 - 81 59 36

Rioolontstopper Borne


Rioolontstopper Borne: Joop Kuipers

Rioolontstopper Borne? Uw riool laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf in Borne? Dat is geen gek idee. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en werken nu ook in Borne en omgeving. Een verstopping van uw riool brengt vermoedelijk geen glimlach op uw gezicht, maar  wij steken onze handen graag uit de mouwen en gaan direct aan het werk om dat vieze klusje grondig en vakkundig voor u uit te voeren. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Meld bij ons uw probleem en onze ervaren servicemonteurs zijn direct ter plaatse om uw verstopping te verhelpen.

Dit is wat we doen als ontstoppingsbedrijf

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom u problemen heeft met het riool. Dat kan te maken hebben met een verzakking van de grond, boomwortels, een constructiefout, of een verstopping. Wij beschikken over het juiste materieel om de problemen te lokaliseren en daarna op te lossen. Hierbij gaan we een stuk verder dan alleen een ontstopping. Wij kunnen indien nodig alle herstelwerkzaamheden verrichten en kapotte onderdelen vervangen. U heeft altijd twee weken garantie op het werk zodat u er zeker van kunt zijn dat het probleem ook daadwerkelijk is opgelost.

Camera-inspectie

Met een kleine en uiterst flexibele camera onderzoeken wij uw riool, zodat u precies weet hoe uw riool er aan toe is. Als u bijvoorbeeld herhaaldelijk last heeft van verstoppingen in de afvoer, of u heeft stankoverlast of lekkages, dan is het belangrijk om het riool op die manier te inspecteren.

Waarom kiezen voor Joop Kuipers als ontstoppingsbedrijf?

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de regio Borne en kunnen inmiddels bogen op een grote en tevreden klantenkring. U als klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Het is wat ons betreft de enige manier om zaken te doen. U kunt ons altijd bereiken en wij zijn snel ter plaatse om uw riool te reinigen, te inspecteren en indien nodig te repareren.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


riool ontstoppen
rioolontstopper