riool ontstoppen

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Turbbergen?

Bel direct 05 46 - 81 59 36

ontstoppingsbedrijf Tubbergen


Joop Kuipers: Ontstoppingsbedrijf Tubbergen

Ontstoppingsbedrijf Turbbergen? Een verstopping in de badkamer of het toilet. Je zult er maar mee zitten. Stank, water over de vloer, overlast en vaak slaat de paniek toe. Niemand zit daar op te wachten en dat weten wij bij Joop Kuipers maar al te goed. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van al uw problemen op het gebied van verstoppingen. Bent u woonachtig in de omgeving van Tubbergen dan kunt u bij ons terecht. Ook in het geval van een noodsituatie kunt u ons bellen. Onze goed opgeleide medewerkers staan voor u klaar.

Wij bieden hulp bij

Onze werkwijze

Niet elk probleem is hetzelfde en wij gaan dus nauwkeurig op onderzoek om het probleem te lokaliseren. Het gaat vaak om relatief eenvoudige zaken, maar soms staan verschillende problemen met elkaar in verbinding en is er een wat grondiger aanpak nodig. Als wij het probleem niet volledig bij de kraag pakken kan het misschien wel lijken alsof het verholpen is, maar keert het toch snel weer terug en dat is zeker niet de bedoeling. Wij werken uitsluitend met de beste instrumenten en zijn bekend met alle technieken. Zodoende kunnen wij veilig, snel en efficiënt werk leveren.

Goed om te weten als uw riool verstopt is

Zelf een klein probleem oplossen is vaak mogelijk met een plopper. Chemische ontstoppers leveren niet altijd het beloofde resultaat en kunnen in sommige gevallen het probleem zelfs verergeren. Spoel vooral geen etensresten door uw gootsteen. Vet hecht zich aan de wand van uw afvoer en ander vuil hoopt zich zo op.

Meer weten over een verstopt riool?

Wij zijn al meer dan veertig jaar hét rioolontstoppingsbedrijf in de regio, waaronder Tubbergen.  Wilt u vrijblijvend advies over problemen met verstoppingen of wilt u gebruik maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent te allen tijde van harte welkom.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


rioolontstopper
riool ontstoppen