riool ontstoppen

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Vriezenveen?

Bel gelijk 05 46 - 81 59 36

Ontstoppingsbedrijf Vriezenveen


Ontstoppingsbedrijf Vriezenveen: Joop Kuipers

Ontstoppingsbedrijf Vriezenveen, het overkomt iedereen weleens dat er iets verstopt raakt. Bij kleine verstoppingen kunt u er zelf nog wel een mouw aan passen, maar vaak zijn de problemen toch te groot en is professionele hulp gewenst. Bij onze ontstoppingsdienst kunt u voor al deze problemen terecht. Woont u in of bij Vriezenveen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Voordat u het weet staan wij bij u voor de deur en lossen we het probleem deskundig voor u op. Onze ontstoppingsdienst is altijd bereikbaar.

Wij bieden hulp bij

Onze werkwijze

Wij maken uitsluitend gebruik van degelijk en milieuvriendelijk materiaal en beschikken over verschillende ontstoppingsveermachines die tot diep in de leidingen kunnen doordringen. Ook maken wij gebruik van hogedrukreiniging, waarbij wij met water en speciale spuitkoppen de verstopping afvoeren. Moeten uw leidingen opnieuw gefreesd worden dan is dat geen probleem.

Goed om te weten

In de winkel zijn er nogal wat chemische wondermiddelen te koop. Maar niet alle chemische ontstoppers leveren het beloofde resultaat en sommige kunnen het probleem zelfs verergeren. Uw afvoer of riolering kan zwakke plekken vertonen, zeker als het om een oud afwateringssysteem gaat en uw ontstopper tast deze plaatsen aan waardoor er lekkages kunnen optreden. Bovendien zijn zulke oplossingen agressief en niet milieu-vriendelijk. Spoel geen etensresten door uw gootsteen. Vet hecht zich aan de wand van uw afvoer. De zwanenhals van uw gootsteen is gebouwd om stank tegen te gaan, maar is niet bedoeld voor etensresten.

Meer weten?

Wij zijn al meer dan veertig jaar hét rioolontstoppingsbedrijf in de regio van Vriezenveen.  Onze goed geschoolde monteurs helpen u correct en zorgen voor een vlotte afhandeling van het probleem. Heeft u vrijblijvend advies nodig, neem dan contact met ons op. U bent welkom.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


rioolontstopper
riool ontstoppen