riool ontstoppen

Op zoek naar rioolontstopper in Vriezenveen?

Bel direct 05 46 - 81 59 36

Rioolontstopper Vriezenveen


Joop Kuipers: Rioolontstopper Vriezenveen

Rioolontstopper Vriezenveen? Heeft u problemen met een verstopt of kapot riool en woont u in de omgeving van Vriezenveen? Wij komen direct naar u toe en lossen de moeilijkheden vlot en deskundig voor u op. Problemen met het riool zijn bepaald niet leuk, maar gelukkig weten wij wat we moeten doen. Wij maken er geen woorden aan vuil en voordat u het weet bent u uit de brand geholpen. Na 40 jaar actief te zijn geweest op dit gebied is er eigenlijk geen klus die wij niet kunnen klaren.Onze ervaren en goed geschoolde monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar, dus ook in een noodgeval. Bij Joop Kuipers Rioolontstoppers bent u aan het juiste adres.

Dit is wat we doen:

Wat is camera-inspectie

Camera-inspectie is een snelle en eenvoudige manier om de ontstopping te lokaliseren en geeft ook inzage in de oorzaak van de verstopping.  Met een kleine en uiterst flexibele camera onderzoeken wij uw riool als u last heeft van:

Waarom is mijn riool verstopt?

Verstoppingen kunnen veroorzaakt worden op verschillende manieren en dat is zeker niet altijd uw fout. Doorgroeiende boomwortels, verzakkende grond, maar ook een constructiefout bij de aanleg van het riool kunnen problemen veroorzaken. Zelf moet u er voor zorgen geen vet of ander afval door bijvoorbeeld het toilet te spoelen. Wilt u meer weten, dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Joop Kuipers, een hart voor de zaak

Wij werken alleen met het beste materieel en de beste technieken. Oud, afgetrapt materieel komt er bij ons niet in. Wij maken duidelijke afspraken met u zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het gaat ons bij Joop Kuipers Ontstoppingsbedrijf om klanttevredenheid, en dat heeft zowel te maken met de door ons geleverde kwaliteit als met de manier waarop wij u als klant tegemoet treden.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


riool ontstoppen
Camera inspectie