riool ontstoppen

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf Geesteren?

Bel direct dan 05 46 - 81 59 36

Ontstoppingsbedrijf Geesteren


Joop Kuipers: Ontstoppingsbedrijf Geesteren

Ontstoppingsbedrijf Geesteren? Een verstopping is een lastig probleem en het overkomt iedereen weleens. Bij kleine verstoppingen kunt u er zelf misschien nog een mouw aan passen, maar vaak zijn de problemen toch te groot en is professionele hulp gewenst. Bij onze ontstoppingsdienst kunt u voor al deze problemen terecht. Wij zijn ook werkzaam in Geesteren en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.  Voor noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar.

Wij bieden hulp bij

Onze werkwijze tijdens het ontstoppen

Wij maken uitsluitend gebruik van het best mogelijke materieel en beschikken over verschillende ontstoppingsveermachines die tot diep in de leidingen kunnen doordringen. Ook maken wij gebruik van hogedrukreiniging, waarbij wij met water en speciale spuitkoppen de verstopping afvoeren. Moeten uw leidingen opnieuw gefreesd worden dan is dat geen probleem. Onze monteurs zijn goed geschoold en helpen u correct bij een vlotte afhandeling van het probleem.

Goed om te weten

Voor kleine ontstoppingen bent u vaak al geholpen met een plopper. De chemische producten op de markt zijn echter niet altijd de hulp die ze beweren te zijn. Door hun bijtende uitwerking op het leidingwerk kan het voorkomen dat ze meer schade aanrichten dan oplossen en voor het milieu is het ook niet aan te raden. Wees voorzichtig met de dingen die u door de afvoer gooit. Vette etensresten zorgen al snel voor verstopping.

Meer weten over ontstoppingsbedrijf?

Wij zijn al meer dan veertig jaar hét rioolontstoppingsbedrijf in de omgeving en komen graag bij u langs in Geesteren. Heeft u vrijblijvend advies nodig neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


rioolontstopper
riool ontstoppen