rioolontstopper gereedschap

Op zoek naar een Rioolontstopper in Geesteren?

Bel gelijk 05 46 - 81 59 36

Rioolontstopper Geesteren


Joop Kuipers: Rioolontstopper Geesteren

Rioolontstopper Geesteren? Heeft u problemen met een verstopt of kapot riool en woont u in de omgeving van Geesteren? Dan kunt u bij ons terecht. Problemen met het riool zijn bepaald niet leuk en zijn vaak vieze klusjes om op te lossen, maar gelukkig weten wij wat we moeten doen. Wij maken er geen woorden aan vuil en voordat u het weet bent u geholpen. Met 40 jaar ervaring is er eigenlijk geen klus die wij niet kunnen klaren.Onze ervaren en goed geschoolde monteurs staan dagelijks voor u klaar; zeker in een noodgeval. Bij Joop Kuipers Rioolontstoppers bent u aan het juiste adres.

Dit is wat we doen

Wat is camera-inspectie

Camera-inspectie is een eenvoudige manier om de ontstopping op te sporen en geeft inzage in de oorzaak van de verstopping.  Met een kleine, flexibele camera onderzoeken wij uw riool. Een camera-inspectie is nodig als u last heeft van:

Rioolontstopping

Als u ontdekt dat u problemen heeft met het riool, dan is het verstandig snel actie te ondernemen. Het probleem is misschien nog klein, maar kan snel leiden tot grotere problemen zoals lekkages, afwateringsproblemen en overlast met stank. Eenvoudige problemen met verstoppingen kunt u wellicht met een plopper oplossen, maar als het probleem dieper zit en de riolering betreft, dan kunt u doorgaans beter professionele hulp zoeken.

Joop Kuipers, een hart voor de zaak

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij bieden u een totale oplossing voor het ontstoppen van het riool en bespreken alles nauwkeurig en helder met u door zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


riool ontstoppen
rioolontstopper