riool ontstoppingsbedrijf

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rijssen?

Bel nu 05 46 - 81 59 36

Ontstoppingsbedrijf Rijssen


Joop Kuipers: Ontstoppingsbedrijf Rijssen

Ontstoppingsbedrijf Rijssen? Een verstopping in de badkamer of het toilet. Je zult er maar mee zitten. Stank, water over de vloer, overlast en vaak slaat de paniek toe. Een uiterst onaangename ervaring. Woont u in Rijssen en zoekt u een goede ontstoppingsdienst, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle mogelijke problemen op dit gebied. Wij staan snel voor u klaar en met onze hulp verdwijnen de verstoppingsproblemen als sneeuw voor de zon. In noodgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken.

Wij bieden hulp bij ontstoppingen zoals:  

Onze werkwijze als rioolonstoppingsbedrijf

Wij maken gebruik van verschillende ontstoppingsveermachines die wel tot dertig meter in de leidingen kunnen komen. Daarnaast werken we met hogedrukreiniging, een veilige en milieuvriendelijke oplossing waarbij wij met water en speciale spuitkoppen de verstopping afvoeren. Indien nodig kunnen wij de leidingen van uw afvoer schoon frezen.

Goed om te weten over riool ontstoppen

Zelf een probleem oplossen? Dat kan in de eenvoudige gevallen vaak heel goed met een plopper. Chemische ontstoppers leveren niet altijd het beloofde resultaat en kunnen in sommige gevallen het probleem zelfs verergeren. Spoel vooral geen etensresten door uw gootsteen. Vet hecht zich aan de wand van uw afvoer en ander vuil hoopt zich zo op.

Meer weten over het ontstoppen van uw riool in Rijssen?

Wij zijn al meer dan veertig jaar hét rioolontstoppingsbedrijf in de regio Rijssen.  Onze goed geschoolde en vakkundige monteurs kunnen elk probleem op dit gebied aan en geven u graag advies over de beste manieren om uw woning of bedrijf verder te vrijwaren van nieuwe verstoppingsproblemen. U bent bij ons van harte welkom.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


riool ontstoppen
rioolontstopper