riool ontstoppen

Op zoek naar ontstoppingsbedrijf in Borne?

Bel direct 05 46 - 81 59 36

Ontstoppingsbedrijf Borne


Joop Kuipers: Ontstoppingsbedrijf Borne

Ontstoppingsbedrijf borne? De afvoer is een belangrijk onderdeel van iedere woning, maar omdat het afwateringssysteem grotendeels aan het zicht onttrokken is wordt er meestal pas aandacht aan het onderhoud besteed als er problemen zijn. Verstoppingen, lekkages of zelfs stank zijn dan veelgehoorde klachten en dan moet er professionele hulp aan te pas komen. Wij bieden die hulp. Onze ontstoppingsdienst is nu ruim 40 jaar actief in de regio, waaronder in Borne.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Er is in principe geen verstoppingsprobleem dat wij niet snel en doeltreffend voor u kunnen aanpakken. Een probleem met verstopping komt altijd op het verkeerde moment en in de ergste gevallen is directe hulp absoluut noodzakelijk. Daarom zijn wij voor noodgevallen in principe 24 uur per dag bereikbaar.

Wij bieden hulp bij:

Onze werkwijze bij het ontstoppen van riolen

Wij gebruiken voor onze ontstoppingsdienst uitsluitend materieel en producten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij veilig, snel en efficiënt werken en lossen wij uw problemen duurzaam op. De wisselwerking tussen u als klant en ons bedrijf is voor ons erg belangrijk. Wij zijn pas voldaan als u met volle tevredenheid op onze hulp kunt terug kijken.

Goed om te weten zodra wij uw riool ontstoppen

Kleine problemen zelf oplossen kan heel goed, maar het is verstandig om voorzichtig te zijn met het gebruik van chemische ontstoppers. Door hun agressieve inwerking op uw leidingen maken ze het probleem soms erger. Heeft u toch chemische ontstoppers gebruikt en moet er alsnog een vakman aan te pas komen, waarschuw hem dan, voor zijn en uw eigen veiligheid.

Meer weten?

Door onze kennis, ervaring en enthousiasme zijn wij uitgegroeid tot één van de beste ontstoppingsbedrijven in de regio met een grote en tevreden klantenkring. Wij zien ook uw klandizie graag tegemoet. Mocht u vrijblijvend advies willen hebben, dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


riool ontstoppen
rioolontstopper