Riool ontstoppen


Riool ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Geen last meer van rioolverstoppingen. Wij helpen u razendsnel met verstoppingen in uw riolering. Meldt uw probleem en onze ervaren servicemonteurs zijn direct ter plaatse om uw verstopping te verhelpen.

Riool ontstoppen: Waarom?

De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool zijn de volgende:

  • Iets blokkeert de toegang tot het gemeentelijke riool. Gevolg: uw wc loopt niet meer door, of het water komt zelfs weer omhoog. Een grondige reiniging door onze monteurs betekent gegarandeerd verlichting.
  • Er zit een breuk in uw rioolleiding. Boomwortels,  een verzakking in de grond, het kan allemaal tot een breuk in uw rioolbuis leiden. Met een camera-inspectie zien we snel genoeg waar de breuk zich bevindt. We vervangen het kapotte deel en brengen de omgeving terug naar zijn oorspronkelijke staat.
  • De hellingshoek van uw riool is verkeerd. Een riool loopt schuin naar beneden af. Als dit niet meer het geval is ontstaan er verstoppingen. Reinigen zal op korte termijn helpen, maar het probleem zal terugkeren. Het opnieuw beugelen van uw huidige riolering of het vervangen van bepaalde delen lost het probleem wel op.

Riool onstoppen: de oplossing

In de 40 jaar dat het bedrijf bestaat hebben we al veel verstoppingen langs zien komen. Met een eigen hogedruk-unit met instelbare waterdruk kunnen wij iedere verstopping verhelpen. Om dit te onderstrepen bieden wij u twee weken garantie op onze diensten.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


rioolontstopper
riool ontstoppen