Afvoer verstopt


Afvoer verstopt? Dit zorgt ervoor dat water niet wegloopt, een borrelende gootsteen, dit duidt op een verstopte afvoer. Soms is het een kwestie van vuil verwijderen, maar niet altijd. Is de verstopping hardnekkig? Of keert hij terug? Neem dan direct contact op met onze professionals.

Afvoer verstopt laat ontstoppen door professionals

Belt u Joop Kuipers, dan weet u zeker dat u van uw verstopte afvoer verlost wordt. We lokaliseren snel het probleem en frezen uw leidingen schoon. Zo kunt u snel weer zorgeloos gebruik maken van uw keuken.

Verstopte afvoer zelf ontstoppen

In veel gevallen kunt u uw afvoer zelf ontstoppen met een ontstopper. Plak de luchttoevoer van uw gootsteen af en laat er een klein laagje water inlopen. Zet de ‘plopper’ op de afvoer en probeer met korte bewegingen water in de afvoer te pompen.

Werkt dit niet? De gootsteen heeft vaak een sifon. Die kan verstopt raken door vuil- of etensresten. Plaats een lege emmer onder de sifon en draai hem los. Verwijder het vuil en draai alles weer goed vast. Denk hierbij ook aan de rubbers!

Chemische ontstoppers

Denk goed na over het gebruik van vloeibare of korrelvormige ontstoppers. Wanneer deze het probleem niet oplossen, maken ze het vaak erger. Hebt u toch chemische ontstoppers gebruikt en moet er toch een professional aan te pas komen? Waarschuw hem dan, voor zijn en uw eigen veiligheid.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's


Doucheput verstopt
afvoer verstopt