<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/joopk17/domains/joopkuipers.nl/public_html/wp-content/themes/kuipers/page.php</b> on line <b>17</b><br />

Rioolontstopper almelo


Heeft u last van stankoverlast of een verstopping in het riool en zoekt u een rioolontstopper in Almelo? U bent bij Joop Kuipers aan het juiste adres. Joop Kuipers is al ruim 40 jaar een begrip in de regio Twente.

Rioolontstopper Joop Kuipers

Joop Kuipers is een gerenommeerd rioolservicebedrijf uit Almelo. We hebben vele jaren ervaring met het ontstoppen van rioleringen. Ook legen en reinigen we onder meer kruipruimtes, kelders, vetvangputten en septic tanks. Door stankdetectie en camera-inspectie achterhalen we doelgericht de kern achter elk rioleringsprobleem.

In de 40 jaar dat het bedrijf bestaat hebben we al veel verstoppingen langs zien komen. Met een eigen hogedruk-unit met instelbare waterdruk kunnen wij iedere verstopping verhelpen. Om dit te onderstrepen bieden wij u twee weken garantie op onze diensten.

Rioolontstopper Almelo?

We zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf. Veiligheid op de werkplek is uitermate belangrijk voor zowel u als onze rioolspecialisten. Doormiddel van een goede werkvoorbereiding bieden we particulieren, gemeenten en bedrijven een snelle en adequate service. Joop Kuipers Rioolservice verhelpt de meeste verstoppingen al binnen één uur!

Riool verstopt en u zoekt een rioolontstopper in Almelo? Niet lang meer. Wij helpen u razendsnel met verstoppingen in uw riolering. Meldt uw probleem en onze ervaren servicemonteurs zijn direct ter plaatse om uw verstopping te verhelpen.

Neem contact met ons op

Of bel ons05 46 - 81 59 36

Foto's